Szeretném megmutatni neked, hogy az elmúlt évek során mit gondoltak a tanítványaim rólam, a stúdióról, a munkásságomról. Köszönöm nekik, hogy megírták ezeket a sorokat! Fogadd szeretettel!

“A kislányom születése után nagyon sokáig (4 évig) volt problémám a nőiességem megélésével, és ezzel együtt a férjemmel megélt intimitás is háttérbe szorult. Ez olyan szintre került az életemben, hogy nem gondoltam rá, nem kezdeményeztem ebben, sőt a férjem kezdeményezését is sokszor letörtem. Ahogy a megfelelő nőies, feszes és belső izommunkát igénylő tartást elkezdtem a gyakorlatban alkalmazni, a nőiségem erősítésével visszaerősödött az intimitás, a testi kapcsolódás iránti vágyam. Nem is gondolnánk, hogy egy ilyen kicsi erőfeszítéssel/odafigyeléssel mennyivel nagyobb boldogságot lehet újraépíteni. Köszönöm, Melinda!!!”
Sz. Zsuzsanna

“Hitelesség, elhivatottság és szakértelem. Csak ajánlani tudom!”
Sz. Gabriella

“Szia, tényleg nincsenek véletlenek. A tegnapi óra után siettem a gyerekért és közben is gyakoroltam a tanultakat. Azonnal nem tudtam megfogalmazni, de visszakerültem a testembe, Önmagam vagyok! Köszönöm, hogy Rád találtam, és a tudásod megosztod és átadod ilyen érthető és befogadható módon. Kislánykoromban éreztem hasonló kíváncsiságot és várakozást a bennem lévő erő megéléséhez, amikor edzésre jártam. Alig várom, hogy mi következik még. És nem mellesleg azonnal változni kezdett a környezetem! Gyakorlok szorgalmasan magamért végre megint!”
Sz. Ildi

“Már az első alkalom után tudtam, hogy jó helyen vagyok. Ez az, amit kerestem, amire vártam. Melinda hastáncórái és workshop-jai rávilágítanak és utat mutatnak a legnagyobb célhoz: ÖnMagunk megtalálásához. Nőként, EgysÉgben élni a világban. Köszönöm!”
J. Évi

“Szeretnék még annyit visszajelezni neked, hogy az energia, amit nyáron beindítottál nálam az első workshop és az első hastánc óra után, meghozta az eredményét. Azonnal megismerkedtem számomra A férfival és a 3. találkozásra már egy pár lettünk! Szóval most épp összeköltözünk! Hálás vagyok neked és az univerzumnak a közreműködésért, köszönöm, hogy a központomba helyeztél! Azóta sokkal jobban meg tudom élni női mivoltomat!”
N. Júlia

“Olyan rég táncoltam, hogy már el is felejtettem, hogy mennyire szeretem. Ezúttal a hastáncot választottam, és nem bántam meg, hogy eddig annyit bizonytalankodtam, mert már tudom, hogy én Melinda hirdetésére vártam. 

Akkor pedig már nem volt bennem kérdés, bizonytalanság…(legfeljebb egy kicsi, hogy munka és tanulás mellett hogy fogom bírni. De jelentem, a táncot követő 5 óra alvások után kipihentebbnek érzem magam, mint amikor nem táncolok, de ki”alszom” a 8 órát.) 

Most már a hastáncot megelőző erősítő-nyújtó órán is részt veszek. Szuper érzés végigcsinálni a 2,5-3 órát, munka után is. 

Szeretek Melindához járni, mert nem csak táncot tanulok, hanem tartást, alapvető NŐIES mozgást, ahol nem az a cél, hogy odatoljam magam a férfinak és riszáljak. 

És még valamit tanulok. A VALÓDI központomban megtalálni a VALÓDI erőt. 

Imádom ezt a kis közösséget.”
B. Marcsi

“Már a tanfolyam napján késztetést éreztem, hogy gyakoroljam és ez azóta is így van, és azt hiszem, emlékszem mindenre (jó azért biztos nem árt egy felfrissítés). Az a helyzet, hogy úgy érzem, már most rengeteg mindent tanítottál!

Egyrészt maga a testtartás. Egyszerűen soha nem mondta még senki, hogy ha az ember a lábával, az alapozással kezdi, akkor mennyivel könnyebb erre figyelni és csinálni (pedig építészként logikus lenne, ha-ha).

Másrészt amit mondtál arról, hogy “töltődsz” és “energiát termelsz” annyira átkattintotta a hozzáállásomat a “ki kellene húznom magamból” abba, hogy “minél több energiát szeretnék termelni”.

Harmadrészt a “belső tartás”/VONZ-ERŐ témaköre – VÉGRE elkezdtem kapizsgálni, és egyáltalán nem csak fizikai, hanem abszolút lelki értelemben is, hogy mit jelent a tartás. És erre annyira nagy szükségem van, sokfelé keresgéltem, próbálom összerakni, és amit Te tanítasz, az egy nagyon fontos láncszem a számomra.
Imádom, ahogy a test, az izmok és a lélek, a belső világ ennyire direkt módon összefügg, Nagyon örülök, hogy hozzád sodródtam, mert számomra nagyon értékes gondolataid vannak erről, meg hát azonnal lejön a tapasztalatod is. Ma amikor sétáltam egyet és közben tudatosan figyeltem a testtartásomra, belső erőmre, rám köszönt, majd jópár utcára utánam tekert egy srác, és elmondta, hogy nem bírta levenni rólam a szemét, és úgy érezte, utánam kell jönnie és beszélnie velem… érdekes tapasztalat volt, ezentúl ha olyan helyzetbe megyek, amikor szeretnék tündökölni, akkor biztosan előveszem ezt.

Emlékszem, hogy kb 2 éve az intim torna tanfolyamon Andrea sokat beszélt az “emelt fővel járásról” és megjegyeztem, de nem igazán sikerült beépítenem a mindennapjaimba. Úgy érzem, most végre tényleg elkezdtem kapizsgálni, így, hogy a gyökerektől indulunk.

Alig várom a tanfolyam további részét, és csak azért írok most, mert szerettem volna már most megköszönni amit csinálsz, szerintem ez a tudás, ami Benned van, nagyon különleges.”
K. Vera

“Nagyon hálás vagyok Neked az eddigiekért, mindig felszabadulva megyek haza az óráidról, rengeteget változott az önképem, ezáltal táncom is, és egy csomó minden egyre jobban a helyére kerül bennem. Köszönöm!”
P. Zsófia

„Kedves Melinda! Köszönöm szépen a sok hasznos órát! Még soha nem voltam ilyen tartalmas táncórán. Megtanítasz megszeretni saját magamat és a világot egyben. Imádom hallgatni, ahogy magyarázod a legegyszerűbb dolgokat is. Gyakorolni fogok sokat, mert jó a stabil, nőies érzés, melyre most találok rá! Nagyon jó érzés. Köszönöm, hogy megismerhetlek.”
L. N. Truong

„Meli, tegnap az óra után hazaértem és olyan zokogás tört fel belőlem. Valamit nagyon elengedtem és teljesen elmúlt a vállfájdalmam a bal oldalon. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással van ez az egész a lelkemre is! Soha ne hagyd abba ezt a csodát, amit művelsz, kérlek! Egy csodalény vagy! Köszönöm a sorsnak, hogy megismerhettelek!”
Sz. Ildikó

“Kedves Melinda! Nagyon köszönöm a tegnapi órát! Azt kaptam, amire már régóta vágyom. Egy megtartó, erős női közösséget egy erős Nő vezetésével, ahol végre megtalálom a saját belső női erőm, ami mindig kéznél van, amire mindig támaszkodhatom. Köszönöm, hogy tanítasz és lámpás vagy az ösvényemen!”
F. P. Ágota

“Kiváló választás, akár egyéni, akár csoportos táncon szeretnénk feltöltődni! Nemcsak a mozgás szeretetét köszönhetem ennek a helynek. Mindig ad valami pluszt, amely a tánctechnikában való fejlődésemmel párhuzamosan pozitívan épül be az életem más területeibe is. Szívből ajánlom!”
N. Kati

“Mindenkinek ajánlom az MS MozgásStúdiót, akár kezdő, akár profi. Akár táncos, akár más területről érkezik. Itt egy olyan komplex, a mindennapokban is használható tudásra tehet szert, ami az élet tulajdonképpen minden területén alkalmazható. Melinda, a stúdió vezetője sokszorosan képzett és mindig azt tartja szem előtt, hogy a megszerzett tudását, amire nem kevés időt, energiát áldozott, hogy tudja a lehető legjobban átadni tanítványainak, klienseinek.
Itt nem csak a mozgás a lényeg, itt Te vagy a középpontban!”
K.-K. Janka

“Nagyon gratulálok a sok kitartáshoz és a csodás megújuláshoz, amit ez az időszak hozott Neked! Még a vírushelyzet előtt táncoltam a stúdiódban kezdőként, szerettem volna leírni, hogy nagyon élveztem az órákat, köszönöm azt a sok szépet, amit a hastáncon keresztül kaptam Tőled! Nagyon sajnálom, hogy ezt a körülmények miatt nem tudtam folytatni! Viszont nagyon sok szép emléket őrzök az óráidról és azt követően a Patreonos videók pedig sokat segítettek a bezártságban is örömet találni. Szóval még egyszer köszönöm! Kívánok neked sok sikert és boldog művészi élményeket a továbbiakban is!”
F. Dóri

“Tegnap volt 3 éve, hogy jelentkeztem az akkori kezdő csoportba és egyetlen percig sem bánom. Egészséges, nőies mozgásforma, egy olyan sport, amely vigyáz a testre. Mindez egy kedves, türelmes, magasan képzett oktató jó hangulatú óráin, így még az arcizmok is edzésben maradnak! ;)”
S. Orsolya

“Első perctől, ahogy beléptem az ajtón, tudtam, hogy jó helyen járok. Minden tökéletes. Fantasztikus órák, nagyon jó hangulatban. Mindig várom a keddi alkalmakat. :)”
Cs. Mariann

“Nagyon jól érzem magam az óráidon! Imádom, hogy jó a hangulat, sokat beszélgetünk és nevetünk! Hihetetlen jó a tanítási technikád és a mérhetetlen türelmed! Bemutattad, hogy a hastáncnak mennyi arca van, a különböző fúziókat. Számomra mind szakmailag, mind emberileg példaképpé váltál! Nagyon örülök hogy megismertelek!”
S. Orsi

“Nagyon hasznos és vidám minden együtt töltött táncóra és edzés. A hastánc igazán megmozgatja a bennünk lévő női energiákat, kiegyensúlyoz és vidámmá tesz. Melinda óráit nagy szeretettel ajánlom mindenkinek!”
H. Cili

“Elragadóan kedves, segítőkész, és nagyon-nagyon érti, amit csinál. Sokoldalú és színes egyéniség. Eddig két teljesen különböző dologban is rendkívüli segítséget nyújtott.”
P. Imre

Visszajáró vendég vagyok masszíroztatni, csak ajánlani tudom.”
D. Marci

“Minden szempontból tökéletes!”
S. Alexa

“Szeretem hely…”
K. Éva

“Szuper hely, szuper tánctanár.”
S. Vera

“Amikor rátaláltam a stúdióra, olyan mozgáslehetőséget kerestem, ami szórakozás is egyben. Több stílusban táncolok, és szerettem volna kipróbálni a hastáncot. Érdemes volt, mert azonnal elvarázsolt. 🙂 A legjobb helyen vagyok! Gyönyörűek a mozdulataid, lenyűgöző a táncod és nagyon jól tanítasz. Az óráidon valódi élményt találtam. Külön köszönöm a kedvességed és a bizalmadat, amivel minden alkalommal fogadsz! Szeretném elmondani azt is, hogy milyen nagyra értékelem mindazt, amit teremtettél és felépítettél a stúdióval. Mozgás, kultúra, test- és lélekápolás, harmónia, egyszerűen csoda ez! 🙂 “
T. Teri

“I <3 hastánc! Ez a második óra, amin voltam. Másodjára jövök ki olyan vigyorral és annyi energiával, ami szavakkal leírhatatlan. Jó a csapat, a zene szuper és természetesen a tanárunk is kiváló! Melinda és kedves kezdő csapat, köszönöm a jó hangulatot és az élményt!”
K. K. Viki

“Órákra és workshopokra is járok. Lenyűgöző szakmai tudás, kedvesség, türelem és nagyon jó hangulat fogad mindig. Imádok ide járni! 🙂 “
S. Orsolya

“Gyönyörű, sejtelmes, titokzatos! Messziről hívogató és mégis távolságtartó.”
V. Ági

“Azt se tudja az ember (én), hova kapja a fejét, annyi sok élmény, látvány, hang, illat akad itt egy helyen!”
M. Zsuzsi

“Melinda remek táncos és oktató, egy élmény tőle tanulni!”
K.-T. Noémi

“Nagyon élvezem az órákat, de számomra az igazi pluszt a lelki háttér adja, amivel többnek, szebbnek és nőiesebbnek érzem magam. Ez azt hiszem elsősorban a jó hangulatnak köszönhető! :)”
L. Dominika

“Kiváló hely, profi tanárokkal és kellemes, családias hangulattal!”
H. H. Cecília

“Mindig várom az órákat és a workshop alkalmakat. A füstölők és a gyertyák illata megadják a hely kellemes hangulatát. A tanárok nagyon segítőkészek és végtelen türelemmel bíróak. A csoportokban a lányok is kedvesen befogadóak az újakkal szemben. Van itt edzés, Flabélos, rengeteg stílusirányzat az órákon, mindenki megtalálhatja a neki megfelelő programot. Ajánlom!!!”
H. Valéria

“Már több mint egy éve járok a stúdióba táncolni. Nekem rendszerességet hozott az életembe, hogy minden hétfőn és szerdán ide jöhetek kikapcsolni, mozogni. Nagyon jó kis társaság van itt! 
Rengeteget köszönhetek annak, hogy táncolok. Folytatódott a fogyásom, és a mozgás miatt az alakom is változott, feszesedet. Egy nagyon rossz lelki időszakon vezetett át a nyári tánctábor (és az oktatóképzős társaság), hogy nem kellett másra figyelnem, csak hogy a megfelelô testrészemet mozgassam, amikor kell! Ami nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk! 🙂
A második tanítványi gála, amin felléptem, hihetetlen élmény volt számomra. Rájöttem, hogy mennyi mindent tudok már, merek mozogni a színpadon emelt fôvel. Linda hitt bennem, hogy meg tudom csinálni, és neki volt igaza!
Itt minden nap biztatást, megerősítést kapunk, a jó társaság és a tánc mellett! Folyamatosan fejlődünk, Évike minden órán figyel rá, hogy a már “rutinos” mozdulataink is pontosak legyenek.
Még rengeteg dolgot szeretnék megtanulni tőlük!”
P. Hajni

“Tavaly szeptemberben kezdődött az egész… Már évekkel ezelőtt felmerült bennem a gondolat, hogy kipróbálnám a hastáncot, és mint mindig minden, ez is ott, és akkor történt meg, amikor meg kellett történnie. 🙂
Sokkal több ez mint tánc. Amikor becsukjuk a terem ajtaját és kezdetét veszi az óra, olyan, mintha egy másik világba csöppennénk.
Van két csupaszív, gondoskodó “Anyukánk”, akiknek a tánca lenyűgöző. A hastánc elfáraszt, felvidít, formál, örömet ad, segít megismerni a testemben rejlő tudást, és felfedezni a Nőt!
Pár hónapja álmodni sem mertem volna, hogy mára már saját (nem is akármilyen) koreográfiánk lesz, amiben mindannyiunknak megvan a saját kis “mumusa”, de mégis a legnagyobb örömmel táncoljuk!
Imádom, hogy ebben a csoportban és ezekkel a lányokkal riszálhatok együtt! :)”
C. Bori

“Nagyon sok műfajban kipróbáltam már magam, de sohasem éreztem igazán magaménak, vagy a közeg vagy pedig a stílus miatt. Egészen addig, amíg jött a Hastánc!
Már két éve járok a stúdióba és egyszerűen az első alkalomtól fogva elvarázsolt. Stark Melinda számomra példaképet állított fel, ahogyan táncol és ahogyan ezt a rengeteg tudást át tudja adni, valamint hogy mennyi mindent megtesz ezért.
Ha csatlakozol a tánciskolához nem szimplán csak megtanulsz táncolni, hanem jobb emberré válsz! Megtanulsz küzdeni, kitartatni, lazítani és használni a mozdulataidat. Számomra ezt mind megadta, sőt még többet is!
Rengeteget segít a tartásomon és sokkal magabiztosabbá váltam. Már nem félek kiállni mások elé, ráadásul állatbarát is lettem! 🙂
A hangulat, a helyszín, a társaság adott, csak neked kell eldöntened, hogy szeretnél részese lenni egy csodálatos dolognak! :)”
G. Noémi

“Az első óra után már nem mozogni jártam ide, hanem jól érezni magamat.
Egy hely, ahol Istennőnek érezheted magad, eleinte talán csak az órákon, később…. 🙂
És különben is, Kiwit, a csókkirály papagájt mindenkinek kötelező megismernie! :D”
B. Csilla

“Egy csepp keleti varázs. Mintha az Ezeregyéjszaka meséibe csöppentem volna. Meleg színek, kellemes illatok. 
Fantasztikus társaság, nagyon jó zenék, szuper tanárok, és színvonalas hastáncoktatás.
Nagyon élvezem. Arra az egy órára, amíg táncolok, minden gondom elszáll, és teljesen feltöltődve megyek haza.”
V. Amara

“Kicsit szerelem lett. 🙂 
Gyönyörű nőket faragnak itt belőlünk. Még belőlem is, aki merev botként érkezett. 🙂 Sok mozgásformát, táncot kipróbáltam már, de egyik sem fogott meg annyira, mint a hastánc. Minden nőnek kötelezővé tenném. Erősít, formál, ugyanakkor nőiesít is. (Párjaink nagy örömére.)
Linda és Évi vérprofik. Azonnal kiszúrják a hibákat és korrigálják. Emberileg szerethetőek, mert nyitottak, segítőkészek és nagyon aranyosak. Rengeteg biztatást és dicséretet kapuk tőlük.
A csapatunk meg… A csapatunkra csak jót tudok mondani. Nagyon kedves társaság, nincsenek köztünk “miss-ek”, akik lenéznék a másikat, mégis “csajos”. 🙂 Jó velük lenni, jó együtt lenni. Alig várom a táncórákat, még ha rossz a hangulatom, az óra végére mindig feltöltődöm, jókedvre derülök. Megéri idejárni.”
P. Móni

“Oldott, jó hangulatú, vidám órák, ahol azt érzem, bármit meg tudok tanulni. Igazi nőiességet ad, melyet nemcsak a táncban tudok használni, hanem a mindennapi életben is. A remek csapat pedig mindig sok pozitív energiával tölt fel!”
L. Kriszti

“Szeptember óta járok hozzátok nagy lelkesen. Tényleg. Hacsak nem vagyok beteg, fel sem merül, hogy kihagyjak egy órát, és amelyik nap éppen nincs hastáncika, akkor is hiányzik, és várom a következő alkalmat. Tudom, hogy ha nincs kedvem semmihez, mire elkezdődik az óra, megjön. 🙂 
Nagyon élvezem azt a jóféle női/lány energiát, ami nálatok áramlik, amit Ti és mi megteremtünk közösen. Jó kis meleg fészek, ahol nincs helye a máshol megszokott rivalizálásnak, rosszindulatnak. Már az is feltölt, ahogy egymásnak örülünk, dicsérjük egymást, kiemeljük a jó dolgokat, mindenkit elfogadunk olyannak, amilyen, és “legrosszabb esetben” jót nevetünk magunkon.
Az eddigi összes általam kipróbált mozgásforma közül (step, kick box aerobiktól a zumbáig, salsaig) a legösszetettebb szerintem a hastánc. Hihetetlen, hogy milyen koncentrációt igényel.
Mindig szerepel a leírásokban a “nőiesség fejlesztése” és hasonlók, de ez nem csak lózung! 🙂
Segít megbarátkozni minden egyes formánkkal, mivel percekig szuggerálunk egy-egy testrészt, hogy megmozduljon, aztán jól is megmozduljon. 😀 És valóban igaz, hogy olyan izmokat mozgat meg, fejleszt, amelyeket semmi más – ennek a Szerelmem is nagyon örül! ;)”
H. Virág

“Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a hastánc gyökeresen változtatta meg az életemet. A férjem épp a hétvégén jegyezte meg, hogy minden mozdulatom nőiesebb lett és hogy mennyire büszke rám, hogy a kezdeti lelkesedésem még semmit nem vesztett az erejéből. Nem utolsó szempont az az elvesztett (letáncolt) 15 kiló sem…. 🙂 Egyszóval imádom és érzem, hogy egyre felszabadultabb vagyok az órákon is, ami a “szuper csapatnak” és nem utolsósorban a legszuperebb tánctanárnak köszönhető!”
B. N. Viki

“Szűk 3 hónapja kerültem be ebbe csapatba és már az első órán tudtam, hogy ez az, amire szükségem van. Önbizalmat, nőiességet, tartást fejleszt. Eszméletlen hatást gyakorol a testre, lélekre, szellemre! Megtaláltam azt az elfoglaltságot/hobbit, amin keresztül feltöltődök mind szellemileg, mind testileg! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a mozgáskultúrát, ezen belül pedig a Chandani Hastánc és Mozgásstúdiót!”
V. Zsuzsi

“Már gyermekként is kacérkodtam a hastánccal, de még soha nem voltam elég bátor, hogy belevágjak, egy ennyire komplikált, és ennyire összetett mozgásformával kezdjem. Soha nem voltam nagy mozgó ember, inkább a lusták táborát bővítem teljes mellszélleséggel. Mégis ahogy belekerültem ebbe a kis csapatba, tudtam, hogy ez a mozgásforma lesz az, amit nem fogok abbahagyni, mint annyit ezelőtt. Pontosan ez a stúdió és a benne lévő emberek mutatták meg számomra, mennyire fontos a mozgás, mennyire sokat dob az ember kedélyállapotán, és mennyire másként látom magamat, ha jól érezem magam a bőrömben. Ezt adta nekem a hastánc, és valósággal kiteljesítette az életemet. Én mindenkit csak buzdítani tudok az elkezdéséhez, csupán bátorság kell hozzá, és kitartás. Ha nekem megy, másnak is, ebben biztos lehet mindenki. Mégegyszer köszönöm mindenkinek, a stúdiónak, és a benne táncoló fantasztikus embereknek!”
B. Ildikó

“Az első alkalommal, mikor elmentem Melindához hastáncra, megdicsérte a pólóm. Óra után beszélgettünk kicsit. Szánt rám időt. A következő órán észrevettem, hogy mindenkire figyel. “Befestetted a hajad?”, “Új kendőd van?”, “Milyen jó így a hajad!” mindenkihez volt 1-2 kedves szava. Ezután elkezdtem én is időt szánni “idegenekre”, extra-kedves voltam olyan emberekkel is, akikkel akkor találkoztam először, és jó érzés volt. Megfogadtam, hogy ezentúl jobban figyelek erre, és kedvességgel fogom elérni a céljaimat, hogy bebizonyítsam a törtető embereknek, hogy így is lehet csinálni! ÉLJEN AZ EXTRA-KEDVESSÉG!!! :)”
Zs. Kata

“Amikor nem azon erőlködünk, hogy ne essünk el a lábainkban, akkor mindenki mosolyog. Jó az illat, szépek a színek, és a fények. Olyan, mint egy anyaméhben. 🙂 “
Cs. Iza

“A hastáncórákat, amiket Melinda tart, elég nehéz szavakba önteni. El kell jönni és meg kell nézni, ki kell próbálni! Azt sajnálom, hogy nem előbb találtam rá Melindára! Nagyon sokat tanulunk az óráin és nagyon vidáman érezzük magunkat. 🙂 Szuper lehetőség arra, hogy találj barátokat! Amit még fontosnak tartok, az az, hogy nagyon jót tesz a tartásomnak, az állóképességemnek és tudok fogyni!!! Köszönöm! :)”
Cs.-J. Eszter

“Egy hely, hol mindenkinek jut egy mosoly… ami olyan ritka manapság! A hely tele van jó energiákkal és még a tükrök is hálásak! :)”
G. Ildikó