Jóga órák

A jóga gyakorlatai javítják a testtartást, erősítik a hátat, az izomzatot, állóképességet fejlesztenek, masszírozzák a belső szerveket. Kiegyensúlyozzák a vérkeringést, a hormonháztartást, javítják a koncentrációt, az egyensúlyérzéket.

Bárki jógázhat, nemtől és életkortól függetlenül, mivel minden korosztály szervrendszerére pozitívan hat.

A jóga megtanítja, hogyan csendesítsd el az elméd akár önállóan is, ha túlpörgetted magad, vagy hogyan légy energikusabb, aktívabb, ha épp kevés az energiád.

A jóga a csend és a harmónia világa. Legfőbb törvénye az egyensúlyra való törekvés. Rohanó világunkban minden ember vágyik a csöndre, amelyben közelebb kerülhet önmagához, és meglelheti saját belső békéjét. A mindennapi pörgés után a jóga nyugalma az első egy-két alkalommal szokatlan lehet, mert nincs benne hangos zene, dinamika.

Szépsége többek között abban rejlik, hogy ez egy életen át tartó fejlődés, ahol mindenki maga ritmusában haladhat. Kellő kitartással és gyakorlással rugalmasabbá válhatunk, nem csak fizikailag, de a világhoz való viszonyunkban is. El kell telnie némi időnek, hogy az ember értékelni tudja a jóga által nyújtott testi-lelki harmóniát.

Akár kezdő vagy, akár gyakorlod már egy ideje ezt a mozgásformát, nálunk megtalálod a számodra megfelelő órát!

Minden órára előzetes bejelentkezés szükséges!

Jelentkezés és további információk
Stark Melinda Chandani
+3630-385-0235
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Ajánlások
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Facebook
Chandani on Facebook
Szavazás
Mely óratípus érdekel leginkább?